A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

febr

14

Lingzhi Coffee 3 in 1

2016.02.14 - vasárnap


A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben a legjobb minőségű instant kávéból, tiszta Ganoderma-kivonatból és növényi eredetű kávékrémporból készül különleges eljárással. Cukrot tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot és tartósítószereket.

Összetevők:
cukor, növényi eredetű tejszín, instant kávépor, Ganoderma-kivonat

DXN Cream Coffee
Kimondottan az európai piac igényei alapján készült. Kiváló minőségű instant kávépor, Ganoderma-kivonat és kávékrémpor keveréke. Ha egy krémes kávéra vágyik, de csökkenteni szeretné a napi cukorbevitelét, a DXN Cream Coffee egy tökéletes választás!

Összetevők:
növényi eredetű tejszín, instant kávépor, Ganoderma-kivonat

instant kávépor
A kávé kapcsán ? szokásommal ellentétben ? most nem a kávécserje rendszertani besorolásáról, a nyers vagy pörkölt kávébabban található összetevőkről, a különböző kutatások által tudományosan alátámasztott hatásokról, a kávézást körüllengő mítoszokról és legendákról, vagy a kávézás történetéről szeretnék írni. Sokkal inkább szeretnék egy olyan kérdést körbejárni, amely immár évtizedek óta megosztja a kávé szerelmeseit: nevezetesen a daráltkávé instant kávépor kérdését.

Ahogy az már közismert, a világ kávéivó része évtizedek óta több részre szakadt. Az egyik csoport szerint az instant kávépor (és az azokból készült különböző keverékek) a lehető legjobb, míg a másik csoport szerint a lehető legrosszabb formái a kávénak. Hasonlóképpen a tejes tea-natúr tea, vagy a cukrozott tea-cukrozatlan tea fogyasztói közt megfigyelhető véleménykülönbséghez, ezt a kérdést sem lehet egyetlen tollvonással eldönteni.

Számos formában rajongunk a kávéért. Ezek közt megtalálhatók az eszpresszó, kapucsínó, mokacsínó, stb. változatok, van aki tejjel, tejszínnel vagy csak feketén fogyasztja kedvenc italát.
Vannak, akik a mindössze 25?30 ml tömény, méregerős feketére esküsznek, míg mások az amerikai kultúrára jellemző híg, akár fél liternyi kávélevest részesítik előnyben.
Vannak, akik házilag, frissen darált pörkölt kávéból, míg mások tasakból/üvegből öntik/kanalazzák ki a mindennapi italuk elkészítéséhez szükséges instant kávéport.
Talán közhelynek hangzik, de ahány kávéfogyasztó van a világon, annyi féle-fajta kávét kóstolhatunk.

Ekkora kavalkádban mégis mi az, ami meghatározza egy élvezeti cikk (jelen esetben a kávé) értékét? A válasz, talán túl kézenfekvő: a felhasznált alapanyagok minősége.

Ahogy azt már megszokhattuk, a DXN mérnökei csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használják fel, így talán nem meglepő, hogy a különböző cukrozott és cukormentes instant kávékeverékek alapanyaga a kiváló minőségű Arabica kávé.
Ez a kiváló alapanyag garanciát jelent arra nézve, hogy a belőle készült, azonnal oldódó (instant) kávépor is kiváló minőségű legyen!

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van (legalábbis ezt sulykolják belénk nap mint nap), így a fejlett világban a régi, szertartásos kávéfogyasztás is egy egyre inkább a történelem homályába vesző, eltűnőben levő szép hagyomány. Ahogy az étkezésünkben, úgy a kávézási szokásainkban is az egyre kényelmesebb megoldásokat részesítjük előnyben. Ehhez azonban nem kell lemondani a minőségi alapanyagokról, a különleges aromáról és az egzotikus ízvilágról!

Tudta Ön, hogy:
* minden 30 másodpercben 120.000 csésze kávét isznak meg naponta, csak Európában?
* a kávéban számos bizonyítottan jótékony hatású vegyület, mint fenolsavak (pl. a klorogénsav), antioxidáns hatású polifenolok (pl. a különböző izoflavonok, katechinek, flavononok, stb.) találhatók?
* hogy egy csésze kávéban akár 2?3x annyi antioxidáns hatású vegyület található, mint ugyanakkora mennyiségű zöld teában?
* a DXN kávékeverékei immár az egyedi design-nal ellátott DXN kávéautomatákban is elérhetők?

növényi eredetű tejszín
Manapság egyre több ember szenved laktóz intoleranciában. A DXN mérnökei ezért csak a legszükségesebb esetben használnak tejszármazékokat. A DXN italporokban (instant kávékeverékek, Nutrizhi) használt növényi eredetű tejszín nádcukorból készült glükóz-szirupot, pálmavajat, kazein savat, foszfátokat (E 340, E 451), emulgeálószereket (E 471, E 472e) és természetes színezéket, riboflavint (E 101) tartalmaz.


cukor
A gyártótól kapott nyilatkozat alapján a DXN termékekben használt cukrot cukornádból (Malajziában javarészt a Saccharum officinarum-ot és a Saccharum arundinaceum-ot termesztik) nyerik.

febr

7

Az Ananász gyógyító ereje.

2016.02.07 - vasárnap

 

 

1957 óta az ananászt széles körben alkalmazzák orvosi célokra Európában, az USA-ban, Japánban és Koreában.

A DXN Cordypine a természetes módon erjesztett ananászlé és Cordyceps keveréke. A DXN Cordypine-ban nincs tartósítószer, színezék és ízfokozó sem.

A föld egyik legkedveltebb trópusi gyümölcse, az ananász igen gazdag vitaminokban, ásványi sókban és tartalmaz egy az ún. bromelain enzimet. Az erjesztési folyamat elősegíti, hogy a tápanyagok, pl. a fehérjék, kisebb, jobban felszívódó anyagokra bontva könnyebben szívódjanak fel. 

A világ minden részérn végzett tudományos kutatások és orvosi jelentések szerint az ananász enzimeinek az alábbi funkciói vannak:

1. Mérséklik a keringési zavarokat:
a) gyulladás csökkentő hatásúak,
b) megelőzik a thrombocyták (vérlemezkék) összetapadását
c) megszüntetik az érelzáródásokat
d) részt vesznek a szöveti pH-érték szabályozásában 
e) savas szöveti kémhatás esetén csökkentik a vér viszkozitását (sűrűségét) 

2. javítják az immunrendszer hatékonyságát
3. optimalizálják a bélrendszer működését
4. optimalizálják a légzőfunkciókat
5. serkentik a szervezet öngyógyító képességét
6. csökkentik az izom- és izületi fájdalmakat

A fenti szabályozó tulajdonságokkal az ananászban található enzimek hozzájárulnak a degeneratív betegségek megelőzéséhez.
A Cordyceps Sinensis az egyik legjobban becsült orvosilag alkalmazott gombafajta, amely igen jól ismert a hagyományos kínai orvoslás táplálékkiegészítői között.

A Cordyceps Sinensist sikeresen szaporították, miközben laboratóriumi körülmények között.magasabb hatóanyag-tartalmat sikerült elérni.
A kutatások azt mutatták, hogy a Cordyceps nagy mennyiségben tartalmaz cordyceps savat, poliszaharidokat és B-12 vitamint. Hosszútávú szedése javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek működését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben.

A Cordyceps Sinensis jótékony hatásai:

1) tisztítja a légutakat
2) serkenti a veseműködést
3) javítja az immunrendszer hatékonyságát
4) harmonizálja a máj és a béltraktus működését
5) a hagyományos kínai orvoslásban az impotencia gyógyszereként is használják
6) csökkenti a koleszterin szintet
7) emeli a szövetek oxigénszintjét

A DXN Cordypine az egyik a legalapvetőbb tápanyag-utánpótlás az egészségtudatos táplálkozásban, valamint a degeneratív betegségek megelőzésében.

febr

7

Szeretném bemutatni neked új termékünket, a Teafaolajos krém

pattanások és csípések kezelésére

 
A Teafaolajos krém egy nyugtató krém, melyet tiszta teafaolajjal készítenek. A teafaolaj zsírban jól oldódik és gyorsan felszívódik a bőrön keresztül. A Teafaolajos krém megfelelő a bőr higiénikus tisztítására és védelmére. Helyileg a csípés okozta viszketés, enyhe bőrpír csillapítására is használható.


Összetevők: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, CETEARETH-20, CAMPHOR, MENTHOL, LIMONENE


Alkalmazás:

Az arcbőrét tisztítsa meg. Szükség szerinti mennyiséget nyomjon a kezére vagy egy vattakorongra, majd az érintett területeket óvatosan kenje be! Naponta egyszer használja! Helyileg a csípés okozta viszketés, enyhe bőrpír csillapítására is használható. Sérült bőrfelületen ne alkalmazza. Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön. Bőrirritáció vagy egyéni túlérzékenység észlelése esetén hagyja abba használatát. Gyerekektől elzárva tartandó. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

e78b606b9d3788d74f9de757bb06179e3bac8d0b168710f042pimgpsh_fullsize_distr_540_01